meiono

Με μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χ. Ζεϊμπέκ αναφέρεται στην καραντίνα που επιβλήθηκε στον Εχίνο και τους γενικότερους χειρισμούς για την πανδημία, τοπικά και πανελλαδικά.

Σαν χώρα και σαν περιοχή περνάμε όλοι πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της πανδημίας. Αν και τα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση μοιάζουν σκληρά, βλέπουμε ότι ο ιός δεν υποχώρησε όσο περιμέναμε.

Σίγουρα απαιτούνταν μια διαφορετική διαχείριση όσον αφορά την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας τόσο στα κεντρικά νοσοκομεία, όσο και στις τοπικές μονάδες υγείας. Όμως δεν είναι η ώρα να αναζητήσουμε ευθύνες, άλλωστε όλοι μας ίσως κάναμε λάθη ειδικά τις πρώτες ημέρες τις καραντίνας.

Σήμερα φθάσαμε στο σημείο το χωριό μου, ο Εχίνος, να τεθεί σε καραντίνα για δυο εβδομάδες. Θεωρώ ότι όσο δύσκολη και να μοιάζει αυτή η αποφαση, ωστόσο ήταν σωστή για τον περιορισμό της διασποράς. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμορφωθούν με τις οδηγίες. Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί. Το οφείλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Από την πρώτη στιγμή είμαι σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο τις τοπικές αρχές και θα συνεχίσουμε, ώστε να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την υγεία όλων και στο Δήμο Μύκης και σε όλο τον Νόμο Ξάνθης. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω όλο το Υγειονομικό προσωπικό, την διοίκηση του Νοσοκομείου την Αστυνομία την Πυροσβεστική και όλους όσοι συμβάλλουν κινδυνεύοντας οι ίδιοι για το κοινωνικό σύνολο.

Ενωμένοι θα κερδίσουμε και αυτή την δύσκολη μάχη. Περαστικά σε όλους.