Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, νοσηλεύεται ο Ξανθιώτης που διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr, πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος έχει χρόνιο υποκείμενο νόσημα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατά τα άλλα, στο ΠΓΝΑ νοσηλεύονται συνολικά 6 κρούσματα. Όπως αναφέρει ο Δ. Ρούφος, Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Νοσοκομείου αναφοράς, στα πλαίσια της τακτικής υπεύθυνης ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19:

Μέχρι σήμερα, Σάββατο 21.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία τα 2 είναι διασωληνωμένα στη Μ.Ε.Θ., ενώ άλλα 4 κρούσματα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τονίζεται πάλι, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».