Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης για το γεγονός ότι οι Δήμοι αποδέχτηκαν την εισήγησή του Δ.Σ. για αναστολή της εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες των Δήμων.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Το Προεδρείο του Συλλόγου, μετά από επανειλημμένες επαφές, κατ΄ ιδίαν και τηλεφωνικώς, που είχε με τη Διοίκηση των Δήμων του Νομού μας , ευοδώθηκε η προσπάθεια αυτή, με πρώτο το Δήμο της Ξάνθης να απαγορεύει την είσοδο σε υπηρεσίες του και να εξυπηρετεί το κοινό της Ξάνθης με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο . Σήμερα , θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού μας  κατόπιν διαβεβαίωσης και των υπόλοιπων Δημάρχων . 

Σαν σύλλογος εργαζομένων , με ιδιαίτερη ανησυχία στεκόμαστε  και επισημαίνουμε ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την υγεία των εργαζομένων και των δημοτών /πολιτών , τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την μετάδοση του κορωναϊου, θα πρέπει να παρέχονται άμεσα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κρίσιμης αυτής στιγμής στο σύνολό τους όλοι οι Δήμαρχοι του νομού μας. 

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας καθώς και ευχαριστίες μας τόσο στο υγειονομικό προσωπικό καθώς κι στους αφανής εκείνους συμπολίτες μας που απρόσκοπτα διαθέτουν τις υπηρεσίες τους για το κοινό συμφέρον που στη δεδομένη στιγμή είναι η μη διασπορά του ιού.

Κλείνοντας την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε και μεις να επαναλάβουμε το μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» για να μπορούμε να απολαύσουμε το πολυπόθητο αγαθό της υγείας