Περισσότερα από 900.000 ευρώ ωφελείται η κοινωνία της Ξάνθης με έργα που ο Δήμος Ξάνθης ενέταξε στο «Φιλόδημος II», αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι. 

Πιο αναλυτικά, αναφέρει:

Μετά την υποβολή μελέτης στις 31 Δεκεμβρίου 2019 από τον Δήμο Ξάνθης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προμήθεια Εξοπλισμού Καταφυγίου Αδέσποτων ζώων συντροφιά του Δήμου Ξάνθης, προϋπολογισμού 150.109,19 ευρώ, με την υπογραφή του Υπουργού κ. Μ. Βορίδη, ο Δήμος Ξάνθης έλαβε  τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου για την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος II».

Μετά την υποβολή μελέτης στις 06 Φεβρουαρίου 2020 από τον Δήμο Ξάνθης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, προϋπολογισμού 752.370 ευρώ, με υπογραφή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελ. Αυγενάκη, ο Δήμος Ξάνθης έλαβε  τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου για την ένταξη της πράξης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος II», ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και η υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμος Ξάνθης και κατ΄ επέκταση  οι πολίτες του Δήμου μας , με την επιτυχή έκβαση των δύο αυτών περιπτώσεων,  εξοικονομούμε σημαντικό ποσό χρημάτων από τους πόρους μας που διατίθενται σε ζητήματα αντιμετώπισης της καθημερινότητας των Δημοτών,   προς όφελος της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας και έναν προς έναν, προσωπικά,  τους εμπλεκόμενους, που συνεργάστηκαν άψογα, εργάστηκαν μεθοδικά και αποτελεσματικά, όπως αποδεικνύεται από την πράξη, για την θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Συνεχίζουμε, με έμπνευση και όραμα, ακούγοντας προσεκτικά τη γνώμη των πολιτών και της κοινωνίας, ώστε να έχουμε πάντα θετικά αποτελέσματα,  στη στόχευσή μας.

 

Παράλληλα, ευχαριστεί τον Βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη για τη συμβολή του:

Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται πάντα μετά από συλλογική δουλειά, μετά από έμπνευση, σύμπλευση και συμπόρευση, με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που στέκεται πάντα αρωγός στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, εξασφαλίζοντας πάντα τις διόδους για να πετύχουμε, όλοι μαζί, θετικά αποτελέσματα για την Ξάνθη μας.
Ευχαριστούμε τον Σπύρο Τσιλιγγίρη που για μια ακόμη φορά έκανε τα αδύνατα, δυνατά και πετύχαμε ρεαλιστικά αποτελέσματα για την περιοχή μας, με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» για το όφελος της Ξάνθης και των ανθρώπων της.
Το να νιώθεις τον πολίτη δίπλα σου, το να σου μεταφέρει απλά τις ανησυχίες του και τα «θέλω» του, που έχουν αντίκτυπο στα «θέλω» της κοινωνίας, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όσους ασχολούνται με τα κοινά και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτή η ικανοποίηση όταν καταφέρνεις μετά από μεγάλο αγώνα να ανταποκριθείς με πράξεις και αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους πολίτες που στέκονται αρωγοί στις πρωτοβουλίες μας, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στην Ξάνθη, καταθέτοντας προτάσεις, δίνοντας ιδέες, αξιοποιώντας τις δεξιότητές τους, προς όφελος του συνόλου.
Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις δίπλα σου ανθρώπους, γιατί τα πράγματα κάποια στιγμή προσωποποιούνται, που νοιάζονται, ενδιαφέρονται και τρέχουν, προκειμένου να είναι χρήσιμοι για τον τόπο τους και την κοινωνία.
Είναι πολύ σημαντικό να «βλέπεις», με όλες τις αισθήσεις σου, δίπλα σου, υπηρεσίες, δομές, συλλογικότητες, να ενεργούν με πίστη, συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να συντονίζονται και να αποδίδουν έργο, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

SKMBT-22320030314310

SKMBT-22320030314250