Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, επ’ ευκαιρία και της επίσημης τελετής παράδοσης – παραλαβής στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας παρουσία και των δύο τοπικών Αντιπροσώπων Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Α.Μ.&Θ Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη στο γραφείο του στη Κομοτηνή.

 

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Στον κ.Γενικό αρχικά ευχηθήκαμε επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, δεδομένης και της πρόσφατης τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστ.Δ/ντη Α.Μ&Θ, κατόπιν απόφασης του Ανώτατου Συμβούλιου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη χρονικά πρώτη αυτή συνάντηση του Δ.Σ. με τον νέο Γενικό, ο Πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχιση της άψογης θεσμικής συνεργασίας, προκειμένου για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολυποίκιλων αστυνομικών προβλημάτων των υπηρεσιών της περιφέρειας ΑΜ&Θ. Τόνισε δε ότι, ο ρόλος του Σωματείου παραμένει διαχρονικά επίκαιρος αλλά και αναγκαίος ως «θεσμικό εργαλείο» στην ανάδειξη των κυριότερων προβλημάτων των υπηρεσιών, με ευθύνη και συνέπεια, με τη κατάθεση ρεαλιστικών, υλοποιήσιμων προτάσεων και την αντίληψη του δύσκολου έργου των Διευθυντών, των Υποδ/ντων , των Διοικητών Υπηρεσιών και των στελεχών γενικότερα στη σύγχρονη αστυνομική πραγματικότητα.

Ο κ.Γενικός, φιλόξενος και εγκάρδιος, αφού μας υποδέχτηκε ως Διοικητικό Συμβούλιο, μας συνεχάρη για την διαχρονικά υπεύθυνη στάση της Ένωσης έχοντας παρακολουθήσει τις δράσεις της, όλα αυτά τα χρόνια. Από τη μεριά του, ως κορυφή της φυσικής μας ηγεσίας, εξέφρασε αταλάντευτη βούληση για αμοιβαία συνεργασία, επικοινωνία και ειδική ενημέρωση των θεμάτων που ανακύπτουν σε κάθε μία ξεχωριστά από τις έξι (6) Διευθύνσεις Αστυνομίας που ασκεί την γενική εποπτεία, οσάκις αυτά γίνονται αντιληπτά από το Προεδρείο της Ένωσης μας. Γνωστής παράλληλα όλων των ειδικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας και μέσα από τη πλήρη επίγνωση του νέου ρόλου που του ανατέθηκε, μας εγγυήθηκε την προσπάθεια του για την επίλυση των αστυν.προβλημάτων και την εξέταση των προτάσεων μας, με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.  

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.