Μια επιτροπή με μέλη που εκτοξεύουν κατηγορίες μεταξύ τους, με συνομωσιολογική επιχειρηματολογία πεζοδρομίου στα όρια της φαιδρότητας είναι αυτή που αποφάσισε τον υποβιβασμό της Ξάνθης.

Μάλιστα το κυρίαρχο επιχείρημα μέλους που έπεισε και τα υπόλοιπα -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- είναι ότι επισκέφθηκε το γήπεδο στα Πηγάδια και εξ όψεως ή μάλλον, μέσω διαισθητικών ικανοτήτων, έκρινε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη για την μην την αποκτήσουν Τούρκοι ! Η τρικυμία αυτή δείχνει ότι δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά ΠΑΕ Ξάνθη, Le Chalet, ΣΕΚΑΠ !

Το ίδιο άτομο ισχυριζόταν σε τηλεοπτικά πάνελ ότι υπάρχει Τράπεζα της Ανατολής με δισεκατομμύρια του Σώρρα και μιλούσε πριν λίγες μέρες σε ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα -όπου ξυλοκοπήθηκαν δημοσιογράφοι- υποστηρίζοντας ότι πρόσφυγες θα εποικίσουν τη χώρα, θα δημιουργήσουν αυτόνομα κράτη και θα διαμελίσουν την Ελλάδα !  Αυτά τα πρόσωπα αποφάσισαν την τύχη μιας τοπικής κοινωνίας…

Δημοσίευμα του Έθνους αναφέρει:

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Αρκούδης και Μαρούπα «τρώγονται» μεταξύ τους σε δημόσιο διάλογο σε ένα πρωτοφανές πινγκ πονγκ απόδοσης ευθυνών ενδεικτικό της Επιτροπής που φέρει τη σφραγίδα του Αυγενάκη και της κυβέρνησης

Τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ακόμη περιμένουν το σκεπτικό για την εισήγηση-έκτρωμα της ΕΕΑ, τα αλληλομαχαιρώματα ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής έχουν ξεκινήσει για τα καλά με αφορμή τον καταμερισμό των ευθυνών. Σε μια προσπάθεια να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα, το μέλος της ΕΕΑΗλίας Αρκούδης με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις FM», χρέωσε την ευθύνη για την εισήγηση της Επιτροπής στη συνάδελφό του Ειρήνη Μαρούπα. Πρόκειται για να πρωτοφανές πινγκ πονγκ απόδοσης ευθυνών, που όμως είναι και ενδεικτικό μιας Επιτροπής που φέρει τη σφραγίδα του Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης.

Ενδεικτικές είναι και οι καταγγελίες για την ΕΕΑ στις οποίες προχώρησε ο ΠΑΟΚγια την σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος του. Ο Δικέφαλος τονίζει με κάθε τρόπο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάνοντας λόγος για συμμορίτες, ενώ γίνεται ευθεία επίθεση τόσο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και κατά συγκεκριμένων μελών της Επιτροπής, ο ρόλος των οποίων κρίνεται τουλάχιστον θολός. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν ρίξει άλλωστε από την πρώτη στιγμή τα βέλη τους τόσο στον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη, όσο και στους κ.κ. ΑρκούδηΦαραντούρη, εναντίον των οποίων έχει γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά.

Η οργισμένη ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020. Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!»…

Αλληλομαχαιρώματα Αρκούδη – Μαρούπα

Κι εν μέσω όλων αυτών τα μέλη της ΕΕΑ άρχισαν να «τρώγονται» μεταξύ τους. «Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του. Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση», τόνισε.

Λίγο αργότερα η Ειρήνη Μαρούπα πέρασε στην αντεπίθεση και ξιφούλκησε σε βάρος του Ηλία Αρκούδη με σκληρούς χαρακτηρισμούς, καθώς υποστήριξε πως «κάποιοι δεν φορούν παντελόνια». Συγκεκριμένα τόνισε: «Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους.

Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα. Αλλά την πήρε ενδεχομένως για να προφυλάξει την Ξάνθη, να μην πέσει στα χέρια Τούρκου, όπως διεκδικούσε να την αγοράσει κάποιος της Φενέρμπαχτσε από το 2015

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

ΕΘΝΟΣ