Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Vita Plus Ξάνθης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο Cafe – Club Κυβερνείο.

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, οι οικοδέσποινες της εκδήλωσης  κα Ευγενία Μαμούγκα και κα Σωτηρία Αράπογλου, υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση στην διαχρονική εξέλιξη των Vita Plus, στις εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας και η μετάβασή τους στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Παράλληλα παρουσιάστηκε το νέο μηχάνημα laser αποτρίχωσης, diode laser iD Ηair2, κορυφαία τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής για γρήγορη, μόνιμη και ανώδυνη αποτρίχωση κάθε εποχή του χρόνου.

Στους τυχερούς της βραδιάς προσφέρθηκαν πολλά δώρα, καθώς και ξεχωριστές κληρώσεις δώρων για όλους τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε δεξίωση όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κλόουν Άντζελα (Aggela Iosifidou Spinu) για να κάνει face painting στα παιδάκια.

Info: ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ  9 & ΜΙΧ. ΚΑΡΑΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ, ΤΗΛ.  25410 72666 & 65212,  www.vitaplusxanthi.gr e-mail: vitaplusxanthi@yahoo.gr