34780319 - hands of a missing kidnapped, abused, hostage, victim woman tied up with rope in emotional stress and pain, afraid, restricted, trapped, call for help, struggle, terrified, locked in a cage cell.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού Εξιχνιάσθηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Κομοτηνή, που διαπράχθηκε την 25-1-2020 το πρωί, σε βάρος 50χρονης ημεδαπής (σύζυγο του ιδιοκτήτη).

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού οδήγησε την 50χρονη σε δευτερεύοντα χώρο, όπου την ακινητοποίησε δένοντας της τα χέρια. Στη συνέχεια ζήτησε από την 50χρονη τον κωδικό από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, πλην όμως την αποδέσμευσε και διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό
του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών