Ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει και την απόπειρα συκγκεκριμένων κύκλων να υποβιβάσουν την Ξάνθη μέσω της ΕΕΑ.

Ο Χρήστος Πανόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε για πρώτη φορά τη φετινό σεζόν στα Πηγάδια για να δει την αναμέτρηση της Ξάνθης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ξάνθης ουσιαστικά θέλησε με την εμφάνιση του να δηλώσει παρών την ώρα που οι Ακρίτες ταλανίζονται το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών και έχουν βρεθεί απολογούμενοι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε πως τα 31 χρόνια που βρίσκεται στην Ξάνθη πάντα ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κάνει επανάσταση, δεν θα κλείσει δρόμους και όταν όλα τελειώσουν κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά.

Χαρακτηριστικά είπε:

“Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο μέσα από την αγαπημένη μου Ξάνθη στην Θράκη. Όσα καλά και κακά έχω κάνει στη διαδρομή του χρόνου αυτού έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Πως θα μπορούσα άλλωστε να είμαι σήμερα μπροστά σας αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Επειδή όμως οποιοσδήποτε σε αυτή τη ζωή που ζούμε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας όχι μετά από 30 χρόνια παρουσίας μετά από 50 και 80 παρουσίας στην κοινωνική ζωή. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή για όλα αυτά που εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε και εσείς αντίστοιχα, λογικά ασχολείστε, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Για μένα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο θεός και η δικαιοσύνη και σε αυτά τα δύο πιστεύω!

Κύριοι στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο.

Εμείς εδώ στην Ξάνθη και στην Θράκη δεν θα πάμε ούτε σε βουλευτές ούτε σε δημάρχους, ούτε σε υπουργούς, ούτε ακόμα και στον Πρωθυπουργό γιατί θα πω ότι το “δικαιούμαστε”.

 

Δεν θα κλείσουμε τους δρόμους, ούτε τις εκκλησίες ούτε θα κάνουμε επανάσταση. Και δεν θα το κάνουμε αυτό ούτε πριν, ούτε μετά την οποιαδήποτε απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και θα πρέπει να τη σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή!

Φαντάζουμε ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτε. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας και εύχομαι από ψυχής μια καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο”.

Για το παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Παναθηναϊκό είπε:

“Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, είδα μια ομάδα που έκανε την χειρότερη εμφάνιση των 30 τελευταίων ετών, ούτε σε ερασιτεχνικό δεν παίζουν έτσι”.