Συνελήφθη την 8-1-2020 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 16χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών,
αντίσταση και απείθεια.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης εντόπισαν αρχικά στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στη συνέχεια ο 16χρονος κατευθύνθηκε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς, προσέκρουσε σε αστυνομική δίκυκλη μοτοσικλέτα και σε σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές. Ακολούθως το όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο και πινακίδα σήμανσης και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο δράστης τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψη.