Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κος Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στη Ξάνθη.

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, επισκέφθηκαν επαγγελματίες της αγοράς της Ξάνθης.  Αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και συζητηθήκαν επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τους Ξανθιώτες.

Ακολούθως βρέθηκαν στο Εράσμιο τιμώντας την πρόσκληση της  “Πολιτιστικής Στέγης” Ερασμίου “Γεώργιος Βιζυηνός” για την 3η διοργάνωση της εκδήλωσης ‘’Χριστούγεννα στη Θράκη’’. Ο κος Τοψίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και συμμετέχοντες γιατί μέσω της γιορτής αυτής μας θύμισαν ήθη και τα έθιμα της Θράκης μας. Τόνισε πόσο σημαντικό είναι το έργο που επιτελούν έτσι ώστε όλοι να γίνουμε κοινωνοί των παραδόσεων μας αλλά και να στηρίζουμε τα χωριά μας.

Τα μέλη της Περιφερειακής Σύνθεσης συνεχίζοντας, βρέθηκαν στην τελετή απονομής υποτροφιών που δόθηκαν από το Σύνδεσμο Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν Ξάνθης στους αριστούχους και οικονομικά ασθενέστερους μαθητές και φοιτητές. Έδωσαν συγχαρητήρια στους αριστούχους αλλά και στο Σύνδεσμο που συμβάλει μέσω της εθελοντικής διάθεσης των μελών του στη στήριξη των νέων μας γιατί επιτυχημένες δράσεις σαν και αυτή αποτελούν τον κορμό της κοινωνικής προσφοράς που όλοι πρέπει να ενισχύουμε.

Ο κος Χρ. Τοψίδης μαζί με φίλους και συνεργάτες, ολοκλήρωσε την επίσκεψη στην Ξάνθη με μία σύντομη περιήγηση στην Παλιά Πόλη, ανταλλάσσοντας ευχές, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.