Σε ενα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ματς η Ασπίδα, επέβαλε στο δεύτερο ημίχρονο τον ρυθμό της (16-12 στο 40′ και 23-18 στο 50′) και με εξαιρετική ομαδική άμυνα έφτασε σε μια άνετη επικράτηση που δίνει θάρρος και ενέργεια για τη συνέχεια.

Η Ασπίδα κατάφερε για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί την έδρα της. Παράλληλα η νίκη αυτή δίνει έναν βαθμολογικό αέρα, τόσο για τους κερδισμένους 2 βαθμούς της νίκης, όσο και λόγω της διαφοράς τερμάτων, που αποτελεί πολύ σημαντικός παράγοντας σε περιπτώσεις ισοβαθμίας.

Περαν της ομαδικής προσπάθειας, ιδιαίτεροι διακριθέντες στο σημερινό ματς ήταν οι Κολλιας με 10 και οι Καζαντζίδης-Αγαθονίκος με 5 τερματα.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει την ομάδα μας εκτός έδρας,στο Κιλκίς, ενάντια στην τοπική ομάδα Α.Μ.Σ Ποντίων (ΔΑΚ Κιλκίς, Κυριακή 22/12/2019 , 17:00) για την 6η αγωνιστική, που θα αποτελέσει και την τελευταία ”πράξη” για το 2019.

Τέλος σύσσωμη η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει απο καρδιάς τους φιλάθλους που στήριξαν με την παρουσία και τη φωνή τους την Ασπίδα, τους χορηγούς της που αποτελούν στυλοβάτες της φετινής προσπάθειας και φυσικά τα έντυπα μέσα που προωθούν την ομάδα και το άθλημα της Χειροσφαίρησης.