Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθης για όλους”  εκφράζει τη στήριξη στην ομάδα της πόλης και τον ιδιοκτήτη, που δέχονται λυσσαλέα επίθεση από επιχειρηματικ,ά, μιντιακά και ποδοσφαιρικά συμφέροντς με τίτλο “ΑΟΞ – ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας”

Τις τελευταίες μέρες η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας και της Θράκης γενικότερα – ο αγαπημένος μας ΑΟΞ – βρίσκεται στο στόχαστρο αθλητικών κέντρων εξουσίας και ΜΜΕ για θέματα και προβλήματα που αφορούν ιδιοκτησιακά και επιχειρηματικά ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ως δημοτική παράταξη « ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ», ως ενεργοί πολίτες και ως φίλαθλοι, στεκόμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι προς την ΟΜΑΔΑ της καρδιάς μας αλλά και τους αγνούς φιλάθλους της.
Δηλώνουμε δε, ότι έχοντας εμπιστοσύνη σε όλους τους θεσμούς και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας μας θα υποστηρίξουμε με αυταπάρνηση την αγαπημένη μας ομάδα μέχρι τέλους, ανταποδίδοντας αυτό που και η ίδια έκανε για εμάς 30 χρόνια τώρα, ταξιδεύοντάς μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε κάποιες της Ευρώπης, όντας πάντα ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας, της κοινωνίας μας και του πολιτισμού της.

Εκφράζουμε επίσης την αλληλεγγύη μας προς τον βασικό μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Πανόπουλο, ο οποίος στηρίζει με πάθος αυτήν την ομάδα για πάρα πολλά χρόνια, καθιερώνοντάς την στην πρώτη γραμμή της δυναμικότητας των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η δημοτική παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε νέο ζήτημα προκύψει, σε κάθε όμως περίπτωση θα σταθεί δίπλα στην ομάδα της καρδιά μας και θα προσφέρει σε αυτήν απλόχερα και ξεκάθαρα την αμέριστη συμπαράστασή της.

Για τη δημοτική παράταξη
«Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Σάββας Μελισσόπουλος