Πριν από 40 ημέρες έφυγε το τελευταίο από τα «παιδιά» που από το 1959 λειτουργούσαν στην Ξάνθη το γνωστό υφασματάδικο στην Μ. Καραολή, την «Ένωση Εμποροϋπαλλήλων».

Χ. Αρβανιτίδης, Μ. Στεφανίδης, Β. Αρναούτογλου έγραφε στην προμετωπίδα της γωνίας, τα τελευταία χρόνια,  Μ. Καραολή και Τσιμισκή, με τους τρείς φίλους που εργαζόταν ως υπάλληλοι σε γνωστά εμπορικά μαγαζιά της Ξάνθης,  να δημιουργούν τον δικό τους κατάστημα και   τελικά  να τα καταφέρνουν και να καθιερώνονται στην αγορά της Ξάνθης.

Οι περισσότερες και οι περισσότεροι τους ήξεραν ως «τα παιδιά» γιατί ήταν  οι τρείς αχώριστοι  φίλοι, πολλοί νέοι, όταν αποφάσισαν να συνεταιριστούν και στο πέρασμα των δεκαετιών, έμειναν «τα παιδιά»….

Ο Βασίλης Αρναούτογλου, γεννημένος στην Ευριπίδου στο «καβάκι»,  χαμογελούσε όταν έλεγε ότι έπαιζε κορνέτα στη φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης, ένιωθε υπερήφανος που διετέλεσε στο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, με σεβασμό αναφερόταν  στα 12 χρόνια,  που ως  Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης με τον Κωνσταντίνο Μπένη, υπηρέτησε την πόλη  που,  τόσο πολύ,  αγαπούσε.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στον Ι.Ν. του Αγ. Ελευθερίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο.