Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Νομού Ξάνθης και το Praktiker Ξάνθης διοργανώνουν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:30, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης ΑΟ (Le Chalet – Πηγάδια Ξάνθης), με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης).

Η οικονομική ενίσχυση θα γίνει μέσω της διάθεσης κουπονιών / δωροεπιταγών αποκλειστικά στο κατάστημα Praktiker Ξάνθης που θα συλλέγονται σε ειδικό κουτί. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα εξαργυρωθεί σε εμπορεύματα ίσης αξίας (μικτής με φπα) για τις ανάγκες του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης.

Στην προσπάθεια αυτή συνοδοιπόροι είναι: – η ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ με τη διάθεση των γηπέδων, – οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ξάνθης ΑΟ, – οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων, – Η ΕΠΣ Ξάνθης και οι διαιτητές ΕΠΣ Ξάνθης, – ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης και ο αγαπητός γιατρός Φώτης Κωδωνάς, – και ο Ερυθρός Σταυρός παράρτημα Ξάνθης

Η διάθεση των κουπονιών / δωροεπιταγών θα γίνεται μέχρι τις 31/12/2019 αποκλειστικά από το κατάστημα Praktiker Ξάνθης. Δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα, μόνο μικρά πράγματα με πολλή αγάπη!!!

Γίνε και εσύ κρίκος της αλυσίδας και έλα μαζί μας να ενισχύσουμε το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Η είσοδος στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια είναι ελεύθερη για όλους.πυροσω