Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει ήδη αρχίσει. Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε μια τόσο αγαπημένη περίοδο για μικρούς και μεγάλους.
Λαμπιόνια και στολίδια, συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, γιορτινές αφηγήσεις, δραματοποιήσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη, διαδραστικά παιχνίδια, παραδοσιακά γλέντια και κάλαντα, χοροί και κεράσματα, χορωδίες συνθέτουν το φετινό εορταστικό πρόγραμμα.
Σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, στον χώρο της «Ευχούπολης», αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους.

Καθημερινά στην Ευχούπολη θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τα παιδιά και όχι μόνο…

  • εργαστήρι ξωτικών

Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά θα βρίσκονται στην «Ευχούπολη» και θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τους… ξυπνήσουν για να παίξουν μαζί τους. Τα παιδιά θα γευτούν μια δόση από την μαγεία των Χριστουγέννων αφού θα κάνουν face painting στα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια, θα κεραστούν και θα παίξουν με τα ξωτικά.

  • σπιτάκι του Αϊ Βασίλη

Στο σπίτι του αγαπημένου Αϊ Βασίλη τα παιδιά θα περάσουν από τις εξετάσεις των ξωτικών. Αφού απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις τους, θα απονεμηθεί το επίσημο πλέον δίπλωμα των ξωτικών του Αϊ Βασίλη.

Ώρες λειτουργίας:

  • την Κυριακή 08.12 απόγευμα 18:00 – 21:30,
  • από Δευτέρα 09.12 έως και την Παρασκευή 20.12, απόγευμα και ώρες 17:30 έως 21:30,
  • το Σαββατοκύριακο 14 και 15.12 πρωί 11:00 με 15:00 και απόγευμα 17:30 έως 21:30,
  • από το Σάββατο 21.12 έως την Τρίτη 31.12, πρωί 11:00 με 15:00 και απόγευμα 17:30 έως 21:30.

Κατά την περίοδο των εορτών στον πεζόδρομο της Δαγκλή μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να «βγαίνουν» selfie με αγαπημένους ήρωες της Disney και φυσικά με τον Αϊ Βασίλη.

Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων: