Αποφασίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων .

Το Νοσοκομείο της Ξάνθης αναλαμβάνει η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Έλενα Ροφαέλα. Αναλυτικά οι Διοικητές των Νοσοκομείων της Αν. Μακεδονίας-Θράκης:

  • Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Χρήστος Καπετανίδης
  • Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Ευάγγελος Ρούφος
  • Νοσοκομείο Κομοτηνής: Μαγδαληνή Γιαμουστάρη
  • Νοσοκομείο Ξάνθης: Έλενα Ροφαέλα
  • Νοσοκομείο Καβάλας: Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης
  • Νοσοκομείο Δράμας: Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου

    Στις πρώτες της δηλώσεις η Έλενα Ροφαέλα, αναφέρει:Η ανάληψη της Διοίκησης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ξάνθης αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Σήμερα είναι μέρα προσωπικής ικανοποίησης αλλά επίσης και μέρα μεγάλης ευθύνης.

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για το νοσοκομείο μας και τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου αλλά και την εμπειρία μου.

    Επίσης θα ήθελα να τονίσω οτι τόσο εγώ όσο και το νέο σχήμα διοίκησης θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παρέχονται από το νοσοκομείο μας, οι καλύτερες υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων της περιοχής, φεύγοντας από της εποχή των ελλείψεων αλλά παράλληλα μπαίνοντας σε μια νέα εποχή σύγχρονης νοσοκομειακής κάλυψης με στοιχεία καινοτομίας και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης.

    Τέλος, θα ήθελα να δηλώσω την απόλυτη πεποίθηση και θέληση μου για αγαστή συνεργασία της διοίκησης με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό.