“το Ρολόι της κεντρικής πλατείας φάνταζε όμοιο με το Big Ben και το όρος Αυγό με το Έβερεστ”, σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσόπουλος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του “Ροκ Σταρ” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο βιβλιοπωλείο “δύο”, όπου πλήθος γνωστών αγνώστων από τα εφηβικά χρόνια εκείνης της εποχής και όχι μόνο παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης τίμησε τον συγγραφέα με διπλό συμβολισμό καθώς ο Στέφανος ήταν και είναι ο δικός μας άνθρωπος….. ήταν και είναι αυτός που έδωσε την πνοή στην “Όμορφη Πόλη 89,9” και με τον ιδιαίτερο τρόπο του εισηγούνταν  ρηξικέλευθες ιδέες που υποστηρίζαμε παίρνοντας το ρίσκο αλλά πάντα έβγαιναν προς όφελος του σταθμού, των νέων, της κοινωνίας….

Ο συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης και ο Λάσκαρης Κοτόρνος, ο Λάκης της  “Guernica” μίλησαν από  την ψυχή τους και έδωσαν τη διάσταση που ο Στέφανος Τσιτσόπουλος μέσα από το βιβλίο του περιγράφει, με έναν μοναδικό τρόπο, στιγμές ιδιαίτερες, ανεπανάληπτες, ενταγμένες στο χωρόχρονο και για αυτό ονειρικές. Έχουν το άρωμα της στιγμής, την επόμενη στιγμή μπορεί να έχουν διαφορετικό άρωμα και την επόμενη διαφορετικό….. Αυτή είναι και η μαγεία του βιβλίου και της ενέργειας που ενέχει και διαχέει…..

Σας δίνουμε εδώ τη δυνατότητα να ακούσετε ολόκληρη την εκδήλωση, καθώς διαπιστώνουμε ότι είναι ανέφικτο να αποτυπώσουμε με λέξεις την ατμόσφαιρα που επικρατούσε…

Σημειώνουμε ότι ο σπασίκλας, φαινομενικά, απουσιολόγος με τα γυαλιά, δεν αποκαλύφθηκε ρεαλιστικά, ήταν όμως γνωστός…. σε όλους.

Επίσης σημειώνουμε ότι αρκετές δεκάδες τυχεροί πήραν το βιβλίο με προσωπική αφιέρωση από τον Συγγραφέα Στέφανο Τσιτσόπουλο. Εκείνοι όμως που πραγματικά κρατούν στα χέρια τους έναν θησαυρό ανεκτίμητο τώρα, αλλά και στο πέρασμα του χρόνου πιστεύουμε, είναι όσοι κατέχουν το βιβλίο με δύο αφιερώσεις και υπογραφές…. του Στέφανου η πρώτη και του Λάκη Κοτόρνου η δεύτερη. Αυτό είναι που κάνει το βιβλίο ακόμη πιο σπάνιο και συλλεκτικό. ο Κοτόρνος υπέγραψε 5 ή 6 αντίτυπα μόνο ώστε να έχουν τη μοναδικότητα της συγκεκριμένης παρουσίας και της συγκεκριμένης παρουσίασης.

Δημοτικο Ραδιόφωνο Ξάνθης