Οι σημερινές εκλογές για το νέο ΔΣ της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας – Θράκης αλλά και της εκλογής των εκπροσώπων για την ΚΕΔΕ, επιφύλαξε εκπλήξεις. Μας δόθηκε η δύναμη να σπάσουμε την παντοκρατορία του κατεστημένου και να αποκτήσουμε μια δυνατή φωνή και εκπροσώπηση στα συνδικαλιστικά όργανα των Δήμων.

Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, κάνοντας τις μεγάλες υπερβάσεις.

Σήμερα για άλλη μια φορά φάνηκαν οι κλειστές διαδικασίες, η λογική του «αποφασίζω και διατάσσω» αφού δε δόθηκε καν ο χρόνος να συζητηθεί ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης της ΠΕΔ.

Επίσης συνεχίζοντας τη λογική των «συμμαχιών» Μέτιου-Σιμιτζή στην Περιφέρεια επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί το ανάλογο και στους Δήμους.

Οι υγιείς, προοδευτικές δυνάμεις όμως της Αυτοδιοίκησης δεν ακολούθησαν τον «πατροπαράδοτο» τρόπο. Αυτό μας θωρακίζει και μας ενδυναμώνει. Είμαστε έτοιμοι μαζί να προχωρήσουμε και να παλέψουμε για τον κάθε Δήμο χωριστά αλλά και για την αλλαγή νοοτροπίας και καλλιέργειας περιφερειακής συνείδησης.

Θα συνεργαστούμε προς όφελος των πολιτών και σύμφωνα πάντα με τα αξιακά μας προτάγματα .

Για το ΔΣ της ΠΕΔ εκλέχθηκαν:
Χατζηθεοδώρου Γιώργος (Ξάνθη)
Βέρρος Άρης (Καβάλα)
Ηλιόπουλος Στέργιος (Δράμα)
Παπανδρέου Θανάσης (Ορεστιάδα)

Για τη ΓΣ  της ΚΕΔΕ εκλέχθηκαν:
Χατζηθεοδώρου Γιώργος
Παπανδρέου Θανάσης