Θα ένιωθες πραγματικά υπέροχα αν είχες την επιλογή ενός γυμναστηρίου που θα σου πρόσφερε την ευχέρεια να γυμναστείς με όποιο ομαδικό πρόγραμμα θελήσεις, όποια ώρα εσύ μπορείς;

Να αποδεσμευτείς από το παραδοσιακό πρόγραμμα των περιορισμένων επιλογών ομαδικών προγραμμάτων κατά τις ώρες αιχμής;

Να έχεις την ευκαιρία να διαλέγεις εσύ πως και πότε θα γυμναστείς;

Τώρα υπάρχει λύση! Κάθε μέρα, κάθε ώρα…

Τo Venus Exclusive Fitness Club προσφέρει ClassVirtual ομαδικά προγράμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και με δυνατότητα επιλογής on demand.

Για κάθε γούστο, για κάθε ανάγκη και για όσο χρόνο διαθέτεις.

Τι είναι το ClassVirtual;

Το πιο εξελιγμένο σύστημα ομαδικών προγραμμάτων, που έχουν μαγνητοσκοπηθεί από καταξιωμένους και επώνυμους Έλληνες trainers και προβάλλονται από προτζέκτορα στην αίθουσα του γυμναστηρίου.

Όποιο και εάν είναι το δικό σου αγαπημένο πρόγραμμα σίγουρα η γκάμα των προγραμμάτων, θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου. Επέλεξε ανάμεσα από, Yoga, Pilates, Functional Training, ΗΙΙΤ, Dance Aerobic, Core,Tae Bo, Step, BOSU και πολλά άλλα.
Ακόμη και εάν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος επέλεξε ένα Xpress πρόγραμμα, διάρκειας 30 λεπτών.

Σίγουρα έχουμε κάτι που ταιριάζει στις δικές σου προτιμήσεις.

Έφτασε στην πόλη μας και είναι στο Venus Exclusive Fitness Club Γ. Κούρκουλα 1!

Το Class Virtual θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου για όλα τα μέλη του γυμναστηρίου και μη για να το δοκιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον Νοέμβριο! Με μοναδική προϋπόθεση να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού 24h πρίν το μάθημα στο 2541029500.
Το πρόγραμμα με τις ώρες και τα μαθήματα θα τα βρείτε στο www.venusfitness.gr ή στο Facebook Page: Venus Exclusive Fitness Club.

Ζήστε και ’σεις την εμπειρία, γυμναστείτε με τους καλύτερους Έλληνες γυμναστές και γίνετε μέρος της ψηφιακής επανάστασης σήμερα στο Venus Exclusive Fitness Club!

Περισσότερα