????????????????????????????????????

Σε ανακοίνωσή της η Δοξα Σταυρούπολης σημειώνει:

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13/10 το Podilato.eu Cup στην πανέμορφη Δροσοπηγή Φλώρινας . Μια πρωτότυπη ιδέα του Κάσπαρη Παναγιώτη με στόχο και όραμα να αναδειχθεί το άθλημα της ποδηλασίας που υλοποιήθηκε επιτυχώς με την συνεργασία των συλλόγων ´Η Δόξα Σταυρούπολης ´ Ξάνθης , Π.Ο. Βέλος Θεσσαλονίκης, Αερωπός Έδεσσας , ΣΟΧ Φλώρινας , ΓΑΣ Κιλκίς , Μαχητής Σερρών , Άπειρος Ηγουμενίτσας και την συνδρομή των συνεργαζόμενων καταστημάτων Sarikos Bikes , Ciclista Del Nord, BikeBros, ProBikeshop, Το πετάλι , Factory-Cyclist, Extreme team και X-mountain.

Στην άρτια στημένη διαδρομή του αγώνα Drosopigi Race xco που διοργάνωσε ο ΣΟΧ Φλώρινας έλαβαν μέρος 4 αθλητές μας. Στην κατηγορία μάστερ αγωνίστηκαν ο Σαρίκος Παναγιώτης και ο Χασεκίογλου Δημήτριος με καλούς χρόνους , καλή εμφάνιση έκανε ο Καλαιτσίδης Οδυσσέας με έβδομη θέση στους παμπαίδες και η Αντωνιάδου Μαρία με τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη του Podilato.eu Cup στο οποίο έλαβαν μέρος 460 αθλητές και πρώτη θέση στη κατηγορία γυναικών !!

Θερμά συγχαρητήρια στον ΣΟΧ Φλώρινας και τον Σβάρνα Θεόδωρο για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα – αυλαία του Podilato.eu Cup , όπως επίσης και σε όλους τους συλλόγους που έλαβαν μέρος .

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον σύνοδο της ομάδας Λουκμακιά Δημήτριο και τους χορηγούς που μας συμπαραστάθηκαν στην αγωνιστική χρονιά Baiser cafe-bar, Μπεμπεκίδης CandySnack, Γρηγόρης Μικρογεύματα Ξάνθης, Αυγοδιατροφική EggPro, Φιλήμων Ξενώνας , Podilato.eu και Sarikos Bikes.
Ευχόμαστε σε όλους πνευματική και σωματική ανάταση με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου

????????????????????????????????????