Απάντηση στην καταγγελία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων για πολιτική δίωξη υπαλλήλου, της οποίας ο σύζυγος κατήλθε στις δημοτικές εκλογές με άλλη παράταξη, επιχειρεί να δώσει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Σε αυτήν αναφέρει:

Σε απάντηση της από 11-10-2019 ανακοίνωσης – καταγγελίας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Ξάνθης, έχω να δηλώσω τα εξής:

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο Σύλλογος επιμένει στην ξεπερασμένη και καταδικασμένη πλέον από το λαό τακτική της ανάδειξης «ψευδοπροβλημάτων» και στην σκόπιμη διόγκωση συνηθισμένων και επιβεβλημένων υπηρεσιακών μεταβολών, τις οποίες βαφτίζει «πολιτικές διώξεις». Μπουχτίσαμε πλέον από «φανταστικές» διώξεις, γεμίσαμε «κατατρεγμένους υπαλλήλους», πήξαμε από ηρωικούς και βασανισμένους υπαλλήλους που γίνονται θύματα κακών, τυραννικών δημάρχων και προϊσταμένων. Αυτόκλητοι σωτήρες, όπως ο κος Γαλανόπουλος, σε ρόλο υπερήρωα προστάτη, θυμήθηκαν ότι πρέπει να τιμήσουν τους ψηφοφόρους τους, στους οποίους οφείλουν τα αξιώματά τους και κήρυξαν ανένδοτο αγώνα εναντίον των «επίορκων» Δημάρχων χωρίς να δίνουν δεκάρα αν ενθαρρύνουν τους καλομαθημένους, τους ευνοημένους, τους μονίμως επιπλέοντες, τους εσαεί ξεκούραστους, αυτούς που «διορίστηκαν» για να ξεγλιστρούν και για να αποφεύγουν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

Εμείς κε Γαλανόπουλε τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια τα καθήκοντά μας, εσείς μάλλον δεν καταλάβατε πως το κράτος μπορεί και πρέπει να λειτουργεί, και ότι ο κρατικοδίαιτος στείρος συνδικαλιστικός πατερναλισμός προκάλεσε την μεγαλύτερη ζημία σε αυτή τη χώρα. Ήλπιζα ότι η εκλογή σας ως Περιφερειακού Συμβούλου θα άλλαζε την νοοτροπία σας. Καταδικάζω λοιπόν την κοντόθωρη και μικρόψυχη οπτική σας και σας καλώ απλά να συντονιστείτε με την νέα εποχή.