• Δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας, με ανθρώπινο δυναμικό που πλέον ξεπερνά τους 1020 εργαζομένους
  • Περαιτέρω αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας, που φτάνει πλέον τα 2,8 εκατ. στοιχεία, το χρόνο
  • Μοχλός περιφερειακής ανάπτυξης, με σημαντική συμβολή στην απασχόληση στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Μετά την ολική επαναφορά του εργοστασίου της στο Ν. Όλβιο Ξάνθης και παράλληλα με την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος για την αύξηση της παραγωγικής του δυναμικότητας κατά 25%, η SUNLIGHT έχει προχωρήσει στη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, η SUNLIGHT αυξάνει τους απασχολούμενους στην παραγωγική μονάδα της Ξάνθης κατά 29% (190 νέες θέσεις εργασίας) και στη μονάδα ανακύκλωσης συσσωρευτών στην Κομοτηνή κατά 7% (5 νέες θέσεις εργασίας), ενώ νέες προσλήψεις έγιναν και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνά πλέον τους 1020 εργαζομένους συνολικά.

Οι πρωτοβουλίες αυτές θα οδηγήσουν σε αύξηση της δυνατότητας παραγωγής στο επίπεδο των 2,8 εκατ. στοιχείων συσσωρευτών το χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στη SUNLIGHT να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της, από υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Με τα νέα δεδομένα, η εταιρεία ενισχύει το ρόλο της ως βασικού υποστηρικτή της εθνικής οικονομίας, αλλά παράλληλα διαμορφώνεται και σε σημαντικό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης, συμβάλλοντας στην ουσιαστική αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ethnos.gr