Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP είναι γεγονός!Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ετοιμαζόμαστε για Ξάνθη και σας περιμένουμε στο χώρο του ΠΑΣ Αντίκας από τις 20.00 για να πούμε τα νέα μας και τα σχέδιά μας. Mε την υποστήριξη της ομάδας ReFused Αrch. και του Europe Direct.

*Λίγα λόγια για την έκθεση…

Με τίτλο ”Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ” θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουμε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!Εθελοντές μας από 12 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε ξαναπαίρνουμε τους δρόμους!

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για μία μέρα, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.  Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε και να σας ταξιδέψουμε!

Πληροφορίες έκθεσης

Ημέρα: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

Ώρα: 20.00

Χώρος: ΠΑΣ Αντίκας

Είσοδος Ελεύθερη

Συνδιοργάνωση: ReFused Αrch., Europe Direct

Τηλέφωνο επικοινωνίας6987891460 (Χριστίνα)

Το Wheeling2help,  είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.