Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόξενος της Τουρκίας κ. Μουράτ Ομέρογλου, σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υποδέχτηκε τον Τούρκο Διπλωμάτη στο γραφείο του, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν, κ. Σαμπάν Μπαντάκ, κ. Σουά Μπεκίρ Ογλού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιμμερίων κ. Ραμαδάν Εμίν Ογλού Αμέτ .

Ο κ. Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στις δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών, εστιάζοντας στον τομέα του Τουρισμού, ενώ στο εθιμοτυπικό πλαίσιο ανταλλαγής δώρων, του έδωσε το Λεύκωμα του αείμνηστου Θωμά Εξάρχου με φωτογραφίες από τη μεγάλη Ιστορία της Ξάνθης.

Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, με την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:15 όπου ο Δήμαρχος Ξάνθης θα δεθεί την Πρέσβη της Σουηδίας κα. Charlotte Sammelin και τον Σύμβουλο της Πρεσβείας σας κ. Patrik Svensson.