Ευχαριστήρια δήλωση για όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης των Γιορτών Παλιάς Πόλης απευθύνει ο απερχόμενος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, ο οποίος εύχεται και για τη συνέχεια του θεσμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται και Οργανωτική Επιτροπή για τον απολογισμό του φετινού θεσμού που συγκαλεί ο Π. Λύρατζης, παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και του επόμενου Προέδρου Ηλία Ασκαρίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Π. Λύρατζη

Μετά το πέρας της 29ης περιόδου των εκδηλώσεων των Γιορτών Παλιάς Πόλης, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα κατέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία οι Γιορτές Παλιάς Πόλης 2019. Στους εθελοντές κάθε ηλικίας που συμμετείχαν, στους πολιτιστικούς συλλόγους και τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν. Στους φορείς και την οργανωτική επιτροπή για την πραγματικά άψογη συνεργασία.

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών, τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης.

Τους χορηγούς των Γιορτών, Cosmote, Αθηναϊκή Ζυθοποιία και Cosmote e-value.

Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες τις απευθύνουμε στις συμπολίτισσες και συμπολίτες, κατοίκους του παραδοσιακού οικισμού για την υπομονή τους, αλλά και την συμμετοχή τους σε αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δημότες και επισκέπτες που χωρίς αυτούς καμία εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατή.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, εύχομαι η πόλη μας πάντα να είναι πρωτοπόρος στις πολιτιστικές δράσεις.