Με αναρτήσεις φωτογραφιών με καρέκλες και ανακοινώσεις ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Κώστας Κατσιμίγας, σχολίασε τη συνεργασία των παρατάξεων Σιμιτσή και Καραγιώργη με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Η πρώτη ανακοίνωση :

Για μια πράσινη καρέκλα

Από την αρχή είχαμε επισημάνει και στηλιτεύσει προεκλογικά τα ιδιοτελή σχέδια και τα προσωπικά συμφέροντα πίσω από τη διάσπαση του λεγόμενου προοδευτικού χώρου. Εχθές το βράδυ πληροφορηθήκαμε για μια κατ επίφαση προγραμματική συμφωνία που περιελάμβανε δυο τρείς γενικολογίες, μεταξύ της παράταξης του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και των παρατάξεων του Κωστή Σιμιτζή και του Ανδρέα Καραγιώργη. Σε εμάς οι εξελίξεις αυτές ήταν αναμενόμενες και δεν μας προξενούν καμία εντύπωση. Συνεργασίες που εδράζονται στην …καρεκλοθηρία, μακριά από αρχές, θέσεις και προγράμματα, μας βρίσκουν πάντα αντίθετους. Ας πρόσεχαν… Τόσο η κα Γεννηματά όσο κι αυτοί που έσπευσαν πειθήνια να χειροκροτήσουν τις επιλογές της και να ακολουθήσουν τις πρακτικές της.

Και δεύτερη… καρέκλα

Λίγη ώρα αργότερα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό και μια μικρότερη καρέκλα, στην ουσία ένα σκαμπώ για να επικρίνει και τον επικεφαλής της μικρότερης παράταξης Ανδρέα Καραγιώργη.

Έτοιμη και η καρέκλα του Ανδρέα Καραγιώργη, του τρίτου συνεταίρου στην “προγραμματική” συμφωνία στην περιφέρεια ΑΜΘ. Δυστυχώς οι πολυθρόνες γραφείου τελειώσανε. Επιλέχτηκε ένα σκαμπουδάκι, σε ουδέτερο χρώμα, για να υπενθυμίζει το “ανεξάρτητος”, αλλά σε όμορφο ιταλικό design!!!
Να μην γινόμαστε και πλεονέκτες!!!!