Με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO συναντήθηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, η Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Τη  Δώρα Αυγέρη υποδέχτηκαν στα γραφεία της HELEXPO o Πρόεδρός της, Τάσος Τζήκας και ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Κυριάκος Ποζρικίδης. Η φετινή, 84η, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, αλλά και οι γενικότερες προοπτικές του Εκθεσιακού Φορέα, αποτέλεσαν αντικείμενα της συζήτησης.

Η Τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης σε δήλωσή της σημειώνει:
“Η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, η οποία απολαμβάνει διακομματικής αποδοχής και αναγνώρισης, συνεχίζει την ανοδική πορεία που έχει καταγραφεί τόσο με την εντυπωσιακή αναβάθμιση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όσο και με τις γενικότερες πρωτοβουλίες και δράσεις που αναδεικνύουν τον ρόλο της HELEXPO ως αναπόσπαστο πυλώνα της αναπτυξιακής πορείας της Βόρειας Ελλάδας. Για να επιτευχθεί αυτό είχαν καθοριστικό ρόλο η στόχευση και οι εφαρμοσμένες πολιτικές από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επικείμενη παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την 84η  ΔΕΘ δεν είναι μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη. Αποτελεί επιβεβαίωση του αδιάλειπτου ενδιαφέροντος και συνέχεια των κομβικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την ενίσχυση της θέσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.”