Στις ανακοινώσεις τους, μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης προέβησαν στις ανακοινώσεις τους.

Αγάπη για την Ξάνθη μας

Ορκωμοσία…. Χωρίς ίχνος Ευαισθησίας και Ευγένειας

Στη ζωή τελικά υπάρχουν πολύ περισσότερα από όσα βλέπει το μάτι.
Το μεσημέρι της Κυριακής 25 του Αυγούστου 2019 προσκληθήκαμε και παραβρεθήκαμε
στο Καλλιμάρμαρο Δημαρχιακό Μέγαρο για την τελετή της ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ξάνθης.

Ξέραμε ότι η χαρά τους έχει το χάρισμα να ξεφλουδίζει τον χρόνο που περνά. Επίσης αυτό που παρατηρήσαμε από την αρχή και μας έκανε εντύπωση ήταν ότι παντού υπερχείλιζε το συναίσθημα στο όνομα της συγκίνησης.

Υπήρχε όμως ένα ζωτικό πρόβλημα. Εξέλειπαν η Ευαισθησία και η Ευγένεια. Γευτήκαμε ξανά σήμερα τους καρπούς μιας πολυπράγμονος χρόνιας παθογένειας που επιμένει να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Οργανωτική καχεξία και απαξίωση του Θεσμού της Δημοκρατίας από την πολιτική της καθεστωτικής νοοτροπίας που εχθρεύεται την σκέψη.

Η ίδια σκηνή, το ίδιο πλάνο, η ίδια διαπιστωμένη ευδαιμονία της ανεπάρκειας. Οι οργανωτές με βαρυσήμαντη ελαφρότητα δεν σεβάστηκαν κανέναν. Παστωμένοι σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον στον προθάλαμο των υπηρεσιών του Δήμου. Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κλήρος, Θεσμικές  Αρχές, Ένστολοι, πολιτευτές, γονείς, πεθερικά, κουμπαριά, συννυφάδες, μπατζανάκια μικρά παιδιά και «θείες».

Παραγωγή που άξια με σαφήνεια και καθαρότητα, κερδίζει το πρώτο βραβείο από τα χρυσά βατόμουρα. 

Πολίτες για την Ξάνθη

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. Οι “Πολίτες για την Ξάνθη” θα υπηρετήσουν και θα εκπροσωπήσουν με διαφάνεια και συνέπεια στις αξίες της αριστεράς, τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Η παράταξη εκπροσωπείται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο από τους Γιώργο Χατζηθεοδώρου, Αριάνα Παπαϊωάννου και Νίκο Ανταμπούφη. Καλή θητεία σε όλους και σε όλες