Με μια αιχμηρή ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ασκεί κριτική στην απόφαση του βουλευτή Έυβοιας Σίμου Κεδίκογλου να μετακινηθεί από την Τήνο προς την εκλογική του περιφέρεια με  σκάφος του Λιμενικού και στη συνέχει να δημοσιοποιήσει το γεγονός από τα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας λόγο για υποκρισία.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΜΜΕ

Τον κύριο Σιμο Κεδικογλου προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Τον γνωρίζω από τον δημόσιο λόγο του καθώς και από τον τρόπο και τον λόγο που εκλέγεται. (Δημοσιογράφος γαρ).
Ευχαριστεί λέει το πλήρωμα λιμενικού σκάφους γιατί τον μετέφερε από Τήνο σε Εύβοια για να παραβρεθεί στους δοκιμαζόμενους από τις φωτιές ψηφοφόρους του.Δηλαδη διακόπτεται η υπηρεσία ενός δημόσιου φορέα για να κάνει ρουσφέτι (Στο χωριό μου το λένε αγγαρεία) σε ένα πολιτικό πρόσωπο για ανύπαρκτο λόγο.Και ερωτώ ώς αφελής πολίτης. Ποιο δημόσιο συμφέρον εξυπηρετούσε η παρουσία τού κ.κ βουλευτή την δεδομένη χρονική στιγμή.? Μήπως θα ξεκουραζε κάποιο πυροσβέστη πιάνοντας την μάνικα η θα βοηθούσε με τις επιτελικές πυροσβεστικές γνώσεις του τον επικεφαλής διοικητή.Και πρέπει να καταλάβει ότι μόνο εκνευρισμό προκαλεί η παρουσία πολιτικών προσώπων στους εργαζόμενους (αγωνιζόμενους σε συνθήκες κόλασης) πυροσβέστες.
Και όλο αυτό γίνεται για το δεκάλεπτο της δημοσιότητας κα για δύο αράδες (συνήθως ” κλισε”) στα ΜΜΕ της περιοχής.
Δυστυχώς η Δημοκρατία μας θέλει ακόμα πολλές βελτιώσεις.
Υ.Γ Το έργο τό έχω δει και στη Ξάνθη όπου σε μια μικρής έντασης πυρκαγιά στα Άβδηρα οι επι τόπου εντιμότατοι άρχοντες ήταν περισσότεροι από την δύναμη των πυροσβεστών. Και κάποιοι να πιάνουν την μάνικα με τις φωτογραφίες τους να κοσμούν την άλλη μέρα τοπικά ΜΜΕ.