Σοβαρή πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Παράδεισο, Κοινύρων Θάσου έχει ξεσπάσει από τη Δευτέρα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ένα ελικόπτερο και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη Pezetel. 

To πρωί οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον έχουν κινητοποιηθεί συνολικά 56 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος με 17 πυροσβέστες, το ελικόπτερο τα δύο Pezetel ενώ στα εναέρια μέσα έχουν προστεθεί και δύο αεροσκάφη canadair. 
Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού.Ο δήμαρχος του νησιού Κώστας Χατζηεμμανουήλ μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ υπογράμμισε ότι γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί το μέτωπο της φωτιάς, ώστε να μην προχωρήσει σε πιο δύσβατες περιοχές, ενώ τόνισε ότι δεν κινδυνεύει ο οικισμός
Πυρκαγιά και στη Σαμοθράκη !

Το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε πυρκαγιά κοντά στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη. Οι τοπικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν και να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα αφού δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση σε περίπτωση που χρειαστούν ενισχύσεις από άλλες υπηρεσίες της Θράκης.

Υπό μερικό έλεγχο το βράδυ
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, στις 9 το βράδυ, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.