Site icon Xanthi 2

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Τραγικός… ο απολογισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον ένα μήνα της θητείας της

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αναφέρει:

Τραγικός ο απολογισμός της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στον ένα μήνα της θητείας της. Τα πρώτα δείγματα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας επιχειρούν να επαναθεμελιώσουν τον παλιό γνώριμο τρόπο με τον οποίο η Δεξιά κυβέρνησε αυτή τη χώρα… μετά τον εμφύλιο.  Με βασικά εργαλεία της πολιτικής της, την άκρατη κομματικοποίηση του κράτους, την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος των εργαζομένων, τον αυταρχισμό, το γκρέμισμα βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, αλλά  και την αδιαφάνεια έσπευσε μέσα στο κατακαλόκαιρο να φέρει πλήθος νομοσχεδίων και τροπολογιών που τελικά ψήφισε μόνη της ή με την επικουρία της Ελληνικής Λύσης του Κ. Βελόπουλου. Δεξιά και Ακροδεξιά αντάμα! Ενδεικτικά καταγράφουμε:

Κι ενώ τα προηγούμενα χρόνια παραπληροφορούσε και ψευδολογούσε στον ελληνικό λαό σε σχέση με τους μετακλητούς υπαλλήλους της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με απίστευτη ορμή επιδόθηκε στην προσπάθεια  άλωσης του κράτους με τα εξής αποτελέσματα:

Σε αυτά να προσθέσουμε :

Και όλα αυτά στον ένα μήνα της θητείας της. Αρχή ήμισυ του παντός και έκανε κακή αρχή η νέα παμπάλαιη κυβέρνηση της Ν.Δ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνικής πλειοψηφίας καθώς και του μοντέλου της οικονομικής ανάπτυξης η οποία σέβεται την κοινωνία και το περιβάλλον. Κι αν τώρα νομοθετήσατε εν κρυπτώ κ. Μητσοστάκη και ερήμην του ελληνικού λαού, το φθινόπωρο προβλέπεται πολύ θερμό…

Exit mobile version