Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει ότι η προσπάθεια για τη δημιουργία βιοτεχνικού χώρου 180 στρεμμάτων στο πρώην εργοστάσιο «ΔΕΡΑΣ» βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματοβιοτέχνες, που πληρούν τις προϋποθέσεις και καλύπτουν τον αριθμό που απαιτεί ο σχετικός Νόμος, μπορούν να αποκτήσουν χώρο μετά από την προβλεπόμενη και νόμιμη διαδικασία.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Οικοπέδων «ΔΕΡΑΣ» υπάρχει διαθέσιμη επιπλέον έκταση, που μπορεί να παραχωρηθεί και σε άλλους πλέον των μέχρι σήμερα 35 ενδιαφερομένων.

Καλούμε τους Επαγγελματοβιοτέχνες που αναπτύσσουν δραστηριότητες χαμηλής όχλησης και βρίσκονται σε μικρούς και ακατάλληλους χώρους εντός και πέριξ του αστικού ιστού, να συμμετέχουν στη δημιουργία του σύγχρονου Βιοτεχνικού Πάρκου της Ξάνθης.

Αναλόγα με τον αριθμό των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων που θα μεταφερθούν στην περιοχή του πρώην εργοστασίου «ΔΕΡΑΣ», θα προκύψουν οι βέλτιστες συνθήκες για μια νέα δυναμική Ξανθιώτικη Αγορά υπηρεσιών και προϊόντων.

Ο Δήμος Ξάνθης ήταν και παραμένει αρωγός σε αυτό το εγχείρημα και σε αυτή την προσπάθεια.