Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ TOP NEWS Θράκη: Έχασε την κάρτα ανάληψης αλλά “πάγωσε” όταν είδε ποιος κάνει αναλήψεις

Θράκη: Έχασε την κάρτα ανάληψης αλλά “πάγωσε” όταν είδε ποιος κάνει αναλήψεις

Σε μεγάλες σκέψεις και αγωνία μπήκε κάτοικος της Ορεστιάδας, όταν διαπίστωσε ότι έχασε την κάρτα ανάληψης του. Αρχικά κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία λέγοντας μάλιστα ότι από τον τραπεζικό του λογαριασμό έχουν κάνει φτερά περίπου 6.000 ευρώ.

Η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά άμεσα την υπόθεση και αρχικά εντοπίστηκαν τα ΑΤΜ από τα οποία έγιναν αναλήψεις. Μετά ήταν όλα εύκολα, καθώς από τις κάμερες εντοπίστηκε και το άτομα που έκανε τις αναλήψεις, με την «χαμένη» κάρτα.

Όταν ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας είδε το ποιος τη χρησιμοποιούσε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν απλά γνωστός του, αλλά φίλος του, με τον οποίο έκαναν και στενή παρέα.

Η υπόθεση τώρα αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όπου θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση. Στο μεταξύ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ανάλογα περιστατικά.

Στο παρελθόν κάτοχος κάρτας διαπίστωσε ότι η κάρτα του που είχε χαθεί, χρησιμοποιούνταν από άτομο γνωστό στον ίδιο για την πληρωμή τζόγου, ενώ σε μία άλλη υπόθεση, χαμένη κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί σε πληρωμή λογαριασμού κινητού τηλεφώνου.

thrakinea.gr