Για τους αθλητές της κολύμβησης ο Ιούλιος είναι ο μήνας που κορυφώνονται οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Μετά από ακόμα μια πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία, όπου οι αθλητές και αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης προπονούνταν σε κολυμβητήρια όμορων Δήμων για 5η συνεχή χρονιά, είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών.

Συγκεκριμένα στις 11 έως 14 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, στο οποίο θα λάβει μέρος η αθλήτριά μας Τζούμα Ευαγγελία και στις 20 έως 22 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β -Παγκορασίδων Β, στο οποίο θα λάβει μέρος ο αθλητής μας Γκάνας Αριστοτέλης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ. Ο. Ξάνθης με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κατηγοριών, εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές του καλή επιτυχία, να απολαύσουν κάθε λεπτό των Πρωταθλημάτων και να επιστρέψουν πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα, στην προπονήτριά μας κα Ευαγγελία Πολίτου καλή δύναμη, και σε όλους να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προσπάθειες και οι κόποι της χρονιάς που τελειώνει.

«Το καλύτερο μέρος του αγώνα είναι η ευκαιρία της συμμετοχής».

Το Δ/Σ του Κ.Ο.Ξάνθης