Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης για τις εκλογές της Κυριακής αναφέρει:

Στις 7 Ιουλίου, οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάμε μπροστά ενωμένοι, όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω, γιατί είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους 5 υποψήφιους βουλευτές μας για τον έντιμο και δυναμικό προεκλογικό αγώνα που δώσανε και ιδιαιτέρως στο Σπύρο Τσιλιγγίρη για την εκλογή του. Με τη θριαμβευτική επικράτηση στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας, ήταν κάτι πολύ παραπάνω, ήταν η πίστη ενός λαού στις δυνάμεις του.  Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας καθώς η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι και με σεβασμό στην ισχυρή λαϊκή εντολή το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί.

Δεν είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων, οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε και στην πράξη, ξεπερνώντας προκαταλήψεις, στερεότυπα, διαχωριστικές γραμμές του χθες. Όλοι μαζί οικοδομούμε ένα ευρύ μέτωπο συναίνεσης και προόδου αλλάζοντας τη χώρα, γιατί ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία και θα τα καταφέρουμε