Σε δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ο υπ. βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης αναφέρει:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μετά την τελική ενσωμάτωση όλων των τμημάτων, θα αδράξω την ευκαιρία να σας εκφράσω με λίγα λόγια την αποτίμηση μου για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από μια σύντομη προεκλογική περίοδο, τα μηνύματα συμπάθειας που δεχόμουν από αρκετές εκατοντάδες συμπολίτες μεταφράστηκαν τελικά, 980 από εσάς να γίνεται «Φίλοι Μου».

980 «Φίλοι», οπού οι περισσότεροι δεν ήταν του ιδίου κομματικού χώρου με εμένα και αποφάσισαν να με στηρίξουν ως πρόσωπο, ως επαγγελματία, ως προσωπικότητα, ως «φίλο». Αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την παρουσία μου και τις μελλοντικές μου κινήσεις στο χώρο, στο νομό και στα κοινά.

Θέλω να συγχαρώ τον Μπαράν Μπουρχάν για την κατάληψη της έδρας στην Ξάνθη, η συμβολή του σε αυτό ήταν καθοριστική. Τον Φώτη Καραλίδη για την δυναμική παρουσία και ιστορία του και φυσικά τις δυο «κορασίδες» της παράταξης την Αγλαΐα Αμαξά και την  Σαφέρ Ογλού Νέριμαν. Όλοι εμείς, πέτυχαμε με τον αγώνα μας και τις ενέργειες μας, αυτό που ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή, να πάρουμε την έδρα και η δημοκρατική παράταξη του νόμου να ξανά εκπροσωπηθεί στο κοινοβούλιο.

Συγχαρητήρια επίσης, στον εκπρόσωπο της δεξιάς και κεντροδεξιάς παράταξης, τον κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον εκπρόσωπο της αριστεράς και της προοδευτικής συμμαχίας, τον κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ για την εκλογή τους.

Εύχομαι και οι τρεις βουλευτές να είναι αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Ξανθιωτών.

Όσο για μένα και τους κοντά χίλιους «φίλους» μου, θα ενισχύσω τους κοινωνικούς και πολιτικούς δεσμούς μαζί τους και με ακόμα περισσότερους. Έχουμε τα εχέγγυα, την όρεξη και την θέληση να δώσουμε ώθηση στην παράταξη, στον τόπο και να είμαστε στο πλευρό των εκλεγμένων βουλευτών μας.

Συνεχίζουμε! Θα είμαστε εδώ και για την επόμενη μέρα.