Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε τη χρηματοδότηση  του έργου “Κατασκευή δημοτικής οδοποιίας στον οικισμό Κενταύρου του Δήμου Μύκης”, συνολικού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ με φορέα χρηματοδότησης το Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δρόμου μήκους 1 χιλιομέτρου που θα εξυπηρετήσει την παράκαμψη του οικισμού καθώς και τη διασύνδεση της παρακαμπτηρίου με την τοπική κυκλοφορία  μέσω δύο δρόμων, 400 και 125 μέτρων αντίστοιχα.

Ο Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης σε δήλωσή του αναφέρει: “Η τυπική εξασφάλιση των πιστώσεων για τη χρηματοδότηση της παράκαμψης του Κενταύρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ολοκληρώνει μια προσπάθεια που έγινε πραγματικότητα χάρη στις πολύμηνες και συνεχείς ενέργειες του συναδέλφου βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών. Το έργο αποτέλεσε πάγιο αίτημα ετών και χρηματοδοτείται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατοίκων του Κενταύρου”.