Σε Δήμο Αβδήρων, Παζάρι Γενισέας, Νοσοκομείο Ξάνθης, Δημαρχείο και Οικισμούς του Δήμου Μύκης η περιοδεία του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Τσιλιγγίρη την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

Ο Δήμος Αβδήρων αποτέλεσε την πρώτη στάση της περιοδείας που πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη και τον Αντιδήμαρχο Δήμο Γαρούφα, συζητώντας μαζί τους, τόσο για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την θητεία που ολοκληρώνεται όσο και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης, ενώ στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στην Λαϊκή Αγορά (Παζάρι) της Γενισέας, όπου είχε επαφές με τους επαγγελματίες του υπαίθριου εμπορίου, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο κύριος Τσιλιγγίρης, είχε συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με τον Διοικητή κύριο Αχ. Γερόπουλο και τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Φ. Φίλιππου, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν διεξοδικά για θέματα που καθημερινά απασχολούν τη Διοίκηση σχετικά με τη λειτουργία.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, βρέθηκε στην ορεινή Περιοχή του Δήμου Μύκης, ξεκινώντας το πρόγραμμά του από την Σμίνθη και επίσκεψη στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους οποίους ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιοτήτων τους. Το πρόγραμμα της περιοδείας του έκλεισε με επισκέψεις στα χωριά Εχίνο, Μάντενα, Γλαύκη, Ωραίο, Πάχνη, και Μελίβοια, συζητώντας με τους κατοίκους τους, που δεν έκρυψαν το παράπονό τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως λόγω ανεργίας, με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα χωριά από κόσμο που μεταναστεύει στο εξωτερικό, προκειμένου να βρει τα χρήματα δουλεύοντας, για να εξασφαλιστούν τα προς το ζην για τις οικογένειές τους.

Από το Γραφείο Τύπου Υπ. Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη