Στο Β’ Λιμενικό Τμήμα και στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό στο Πόρτο Λάγος, βρέθηκε την Τρίτη ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος  Τσιλιγγίρης.

Στο Πόρτο Λάγος βρέθηκε την Τρίτη ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης, επισκεπτόμενος το Β’ Λιμενικό Τμήμα, όπου συζήτησε με τον Διοικητή Απόστολο Κυλίτση και τους Λιμενικούς, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν, τόσο για την ετοιμότητα που παρουσιάζουν σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται η παρέμβασή τους, όσο και για τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν. Κατά την παρουσία του εκεί, ο υποψήφιος Βουλευτής είχε και συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια ο κύριος Τσιλιγγίρης, επισκέφθηκε τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό, όπου στις εγκαταστάσεις του  ενημερώθηκε αναλυτικά από μέλη του Δ.Σ., για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο με τις πλημμύρες κατά την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων όσο και από το μπάζωμα των διαύλων από φερτές ύλες στη Μπουρού, που ως αποτέλεσμα έχει το να δημιουργούνται προβλήματα στη μετακίνηση του πληθυσμού των ψαριών, αλλά και στην περιορισμένη ανακύκλωση του νερού.

Από το Γραφείο Τύπου Υπ. Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη