Σε Γηροκομείο, Ψυχολογικό Κέντρο, Alvek Ηλιάδης και CocoMat, τη Δευτέρα 1/7/2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Την σημασία στήριξης της τρίτης Ηλικίας, αλλά και των παιδιών με ιδιαίτερα χαρίσματα, θέλησε να προβάλει μέσα από τις επισκέψεις του τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, επισκεπτόμενος τόσο το Γηροκομείο Ξάνθης όσο και το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (Ψυχολογικό Κέντρο).

Στο «Γηροκομείο της Καρδιάς μας» όπως το ονομάζουν οι Ξανθιώτες, ο κύριος Τσιλιγγίρης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από εργαζόμενους και μέλη του ΔΣ στους χώρους του ιδρύματος, καθώς και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που ζουν εκεί, τονίζοντας πως «σε αυτούς χρωστάμε τα πάντα» και πως «θα πρέπει η πολιτεία, να βρίσκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων που διοικούν τα ιδρύματα αυτά». Επίσης εξήρε το έργο της διοίκησης που μετέτρεψε το Γηροκομείο σε ένα πραγματικό κόσμημα, τονίζοντας πως «αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια».

Στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, ο κύριος Τσιλιγγίρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διευθύντρια Τέη Μαρία, όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των παιδιών, ενώ μη μπορώντας εκ του χαρακτήρος του να ξεφύγει από την Ιατρική του Ιδιότητα, εξέφρασε και το ενδιαφέρον του για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών που έχουν τα παιδιά με τις ιδιαίτερες ικανότητες.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους των επιχειρήσεων Alvek Ηλιάδης και Coco Mat, όπου ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία και το πλάνο που ακολουθούν οι δυο επιχειρήσεις μέσα στην αβεβαιότητα της χώρας, για τον τομέα του επιχειρείν, αλλά και για τις δυσκολίες που το ίδιο το κράτος βάζει, σε όποιον θέλει να επενδύσει στην περιοχή.

Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που επισκέφθηκε ο κύριος Τσιλιγγίρης, έδραξαν την ευκαιρία να αναφερθούν και σε σημαντικά θέματα που τους απασχολούν, όπως η Επιδότηση Κόστους Εργασίας 12% που εκκρεμεί από το 2015, το υψηλό κόστος δανεισμού από τις τράπεζες λόγω της γενικότερης κατάστασης, αλλά και η έλλειψη πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως επίσης και το υψηλό ασφαλιστικό κόστος, για τα οποία η Νέα Δημοκρατία, συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά της δεσμεύσεις για την επίλυσή τους.

Από το Γραφείο Τύπου Υπ. Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη