Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε περιοχή Σταυρούπολης το πρωί και το απόγευμα χωριά του Δήμου Τοπείρου.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης, συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του στην Εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης.

Το πρωί της Κυριακής ο κύριος Τσιλιγγίρης, επισκέφθηκε την Σταυρούπολη και τον Δαφνώνα καθώς και τα Κομνηνά και το Μέγα Εύμοιρο, περιοχές ξεχασμένες από τις Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την κατάργηση του ισχυρού τότε Δήμου Σταυρούπολης όσο και για την υπολειτουργία του τραπεζικού καταστήματος, που εξυπηρετούσε τόσα χρόνια τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ενώ το απόγευμα η περιοδεία συνεχίστηκε στα χωριά Τύμπανο, Τοξότες και Γαλάνη, Θαλασσιά, Όλβιο, Κυψέλη, Δέκαρχο, Εύλαλο, Κύρνο, Ηλιόπετρα, Μικροχώρι και Κεντητή.

Συζητώντας με τους κατοίκους των περιοχών αυτών, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, για ακόμη μια φορά, έγινε αποδέκτης τις οικτρής κατάστασης που βιώνουν οι συντοπίτες του, από τις πολιτικές εξαθλίωσης που εφαρμόστηκαν από Κυβέρνηση της «Ελπίδας» που δεν ήρθε ποτέ, (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ), ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που ακούστηκε πως, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν μια όαση σταθερότητας και σιγουριάς για τη χώρα μας.

Από το Γραφείο Τύπου Υπ. Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη