Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ενάντια  στα ναρκωτικά από τους συλλόγους της Γενισέας.

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας σε συνεργασία με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ‘’Ελπίς’’ Γενισέας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γενισέας διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στα ναρκωτικά στις 26 Ιουνίου.

Στην αυλή του δημοτικού σχολείου Γενισέας παραβρέθηκαν δεκάδες μαθητές με τους γονείς τους όπου συμμετείχαν μαζί και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, στις αθλητικές δραστηριότητες-αγώνες survivor. Οι εκπλήξεις τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους μεγάλους ήταν πολλές!

Τα παιδιά έπαιξαν, ζωγράφισαν και τραγούδησαν στέλνοντας το μήνυμα σε όλους ‘’ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ’’

Παράλληλα διεξαγόταν τουρνουά μπάσκετ όπου συμμετείχαν πολλοί νέοι μέσα από το χωριό και όχι μόνο. Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τα παιδιά από το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης όπου συμμετείχαν τόσο στο τουρνουά όσο και στις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες.

Με αυτές τις δράσεις στέλνουμε και ένα μήνυμα στους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους ότι η ΄΄φυγή΄΄ δεν είναι η λύση αλλά η πραγματική ζωή είναι αυτή που έχει να μας προσφέρει μεγάλες χαρές και συγκινήσεις!