Χωριά του Δήμου Τοπείρου περιελάμβανε για το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου, η Περιοδεία του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σπύρου Τσιλιγγίρη

Μέλισσα, Μάγγανα, Δασοχώρι, Ζηλωτή, Π. Εράσμιο, Παλιό και Νέο Άβατο και Εράσμιο, αποτέλεσαν τους σταθμούς της περιοδείας του Υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σπ. Τσιλιγγίρη, για την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Για ακόμη μια φορά, ο απλός κόσμος αυτών των εγκαταλελειμμένων από τη σημερινή Κυβέρνηση περιοχών της Ξάνθης, αγκάλιασε και εξέφρασε τη στήριξή του στον Σπύρο Τσιλιγγίρη, γνωρίζοντας πολύ καλά πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε από χαμηλά και έφτασε σήμερα στο σημείο να τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον επέλεξε για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Ξάνθη.

Απευθυνόμενος στους συντοπίτες του, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης τους ζήτησε να μην ξεχάσουν πως και ο ίδιος είναι ένας εξ αυτών, ενώ όπως δεν αλλοιώθηκε μέχρι σήμερα παραμένοντας ένας απλός άνθρωπος της καθημερινότητας, έτσι θα συνεχίσει και μετά την εκλογή του ως βουλευτής.

Ιδιαίτερα εγκάρδιο ήταν το κλίμα στο χωριό Εράσμιο, από όπου και κατάγεται ο κύριος Τσιλιγγίρης, με τους συγχωριανούς του να δηλώνουν πως θα στηρίξουν αυτήν του την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις.

Από το Γραφείο Τύπου Υπ. Βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη