Συναντήσεις και επισκέψεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Τσιλιγγίρη σήμερα Τετάρτη, καθώς η ημέρα ξεκίνησε με συνάντησή του και ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σ. Μωραΐτη.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο με τον Σεβασμιότατο Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ενώ λίγο αργότερα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης για θέματα αρμοδιότητάς τους.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, συναντήθηκε στις 12 το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πόλη ενώ λίγο αργότερα, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Εργατικό Κέντρο, Τεχνική Υπηρεσία και Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Δικαστικό Μέγαρο, ΙΚΑ Ξάνθης, Αντιπεριφέρεια και ΔΟΥ.

Αργά το μεσημέρι, ο κύριος Τσιλιγγίρης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΕΒΕ Ξάνθης, όπου είχε συνάντηση και διεξοδική συζήτηση γύρω από τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής, με την πρόεδρο του φορέα Μ. Τσιακίρογλου, τον Γραμματέα Κ. Ιωαννίδη και τον Αν. Γεν. Γραμματέα Α. Τσάκαλο.