Σας προσκαλούμε στη μουσική παράσταση «OLIVER!», που ετοιμάσαμε με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου μας , η οποία θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Αμφιθεάτρου στις 8μ.μ..

Πρόκειται για το μιούζικαλ του Lionel Bart, που είναι βασισμένο στο κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς « Όλιβερ Τουίστ».

Φέτος, λοιπόν, με την ευκαιρία της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας του Μουσικού Εργαστηρίου για πρώτη φορά εκτός των υπόλοιπων μουσικών εκδηλώσεων, τις οποίες  το Εργαστήριό μας πραγματοποιεί στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα παρουσιάσουμε το μιούζικαλ του Lionel Bart “OLIVER!”, το οποίο γράφτηκε και παίχτηκε για πρώτη φορά στο West End το 1960 και για τη μουσική του οποίου ο συνθέτης κέρδισε το βραβείο Tony το 1963. Η μετάφραση και διασκευή του κειμένου έγινε από ‘μας, ενώ η απόδοση των στίχων των τραγουδιών στα Ελληνικά από το πρωτότυπο από τους ίδιους τους μαθητές μας. Η διασκευή της μουσικής από το libretto του Lionel Bart πραγματοποιήθηκε από τον Άγγελο Μουρβάτη.

Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο των Γιορτών Νεολαίας με την υποστήριξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Η είσοδος είναι δωρεάν.