Τα συγχαρητήριά τους στο νέο Δήμαρχο Ξάνθης έστειλαν με μηνύματά τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης.

Ο Γ. Παπαχρόνης

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» Ιωάννης Παπαχρόνης 
μαζί με τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους  καθώς και με όλα τα υπόλοιπα μέλη του,  εύχεται στην νέα δημοτική αρχή  και στο νέο Θεσμικό πρόσωπο του Δημάρχου,
Παραγωγική Σύνεση, Ύψιστη Αμεροληψία, Σαρωτική Ανθοφορία και Αδιάβλητο κράτημα
στον καιρό της Πόλης.

 Ο Γ. Χατζηθεοδώρου

Στην πολιτική έχει μεγάλη σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά να ξέρεις και να χάνεις. Και σημασία έχει να μπορείς να σηκώνεσαι, να συνεχίζεις μέσα από τις δύσκολες συνθήκες για το κοινό καλό.
Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μανώλη Τσέπελη.
Η επόμενη τετραετία βάσει και του νέου εκλογικού συστήματος που εφαρμόστηκε, προβλέπει τη συνεννόηση την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά συμβούλια. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις. Αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στο δημοτικό συμβούλιο θα δοθεί η δυνατότητα, όπου υπάρχει κοινός τόπος, να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών.

Ο Π. Λύρατζης

Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ συγχαίρει τον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Εμμανουήλ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η Ξάνθη μας χρειάζεται από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά από όλους μας αφήνοντας στην άκρη το χθες των εκλογών και σχεδιάζοντας το αύριο.

Ένα αύριο χωρίς στείρα πολιτική, άναρχες κραυγές και αντιπαραθέσεις, ας δικαιώσουμε όλοι την επιλογή των δημοτών μας να μας εκλέξουν στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου, ας
δουλέψουμε επιτέλους συλλογικά για το καλό του Δήμου μας, για το αύριο των παιδιών μας