????????????????????????????????????

 

Στη γραπτή του δήλωση, μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Ξάνθης, ο Μανώλης Τσέπελης αναφέρει:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι πολύ μικρό και λίγο μπροστά σ’ αυτό που αισθάνομαι σήμερα.

Το ευχαριστώ το απευθύνω πρωτίστως σε όλους τους Ξανθιώτες που μας εμπιστεύθηκαν, που πίστεψαν σε εμένα και τους συνεργάτες μου και μας έδωσαν την μεγάλη νίκη. Θέλω να γνωρίζετε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου τα πάντα θα αλλάξουν γύρω σας, ο δήμος θα αλλάξει, η πόλη θα αλλάξει, μόνο ένα πράγμα θα μείνει όπως ήταν. 

Θα συνεχίζω για εσάς να είμαι ο Μανώλης που όλοι ξέρετε. Δεν θα είμαι ο πρώτος Δημότης, θα είμαι ο τελευταίος ώστε να σας υπηρετώ. Από εδώ και πέρα έχουμε όλοι μας, πολύ δουλειά να κάνουμε, για να ανορθώσουμε την Ξάνθη που αγαπάμε. Οι δεσμεύσεις μου απέναντί σας ισχύουν μέχρι να γίνουν πράξεις.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλους τους συνεργάτες που συμμετείχαν στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ και έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα, έντιμο και καθαρό, για το ποθητό αποτέλεσμα. 

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου στάθηκε στον δύσκολο αυτό αγώνα που δώσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, τους συμβούλους μου, που δεν σκίρτησαν παρά το διχαστικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και τις πιέσεις που δέχθηκαν, τους εθελοντές που βοήθησαν στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν τελείωσε ο αγώνας μας… τώρα ξεκινάει η πραγματική μάχη με τα προβλήματα. 

Οι ΕΚΛΟΓΕΣ τελείωσαν, από σήμερα τραβάμε γραμμή, για εμάς δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, είμαστε όλοι μαζί οι Ξανθιώτες για το καλό του τόπου μας. Σας ευχαριστώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να μην σας απογοητεύσω!

Μανώλης Τσέπελης
Εκλεγμένος Δήμαρχος Ξάνθης

 

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????