Καταγγελίες για απειλές εκ μέρους υποψήφιων κάνει ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Γενικότερα, το κλίμα λόγω της πόλωσης του  Β’ Γύρου είναι έκρυθμο σε όλη την πόλη.

Περιστατικά επιθέσεων, απειλών από μπράβους και εκφβισμών έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιπτώσεις, όπως και στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης σε βάρος υποψήφιου των Δημοτικών στο Δήμο Ξάνθης, ενώ δεν λείπουν και οι “αγοραπωλησίες” παραγόντων και υποψηφίων…

Η ανάρτηση Μπιρόλ για το Δήμο Σελέρου

Αγαπητοί συμπατριώτες, έχουμε αφήσει πίσω την πρώτη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών, σεβόμαστε τη βούληση του λαού μας και ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους μας που μας ψήφισαν. 

Αλλά πρέπει να ενημερώσω το λαό μας για ένα ζήτημα. Σήμερα, υπήρξε ένα γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό. Ένας από τους υποψηφίους της δεύτερης Κυριακής απείλησε εμένα και συνεργάτη μου καθιστώντας μας υπεύθυνους σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές. Καταδικάζω κατηγορηματικά τέτοια περιστατικά και αφήνω αυτό το άσχημο γεγονός στη διακριτική ευχέρεια του λαού μας.

Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ
π. Δήμαρχος Σελέρου
Επικεφαλής Νεο κίνημα του συνδυασμού συνΕΡΓΑΣΙΑ 
Δήμου Αβδήρων