Συνάντηση της παράταξης του Μανώλη Τσέπελη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ενώ παρέστη σε αυτήν ο Δημήτρης Μπένης και άλλα στελέχη.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Τσέπελη αναφέρει:

Η παράταξή μας «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ξανθιωτών με κοινό στόχο και όραμα ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για την πόλη και τον Δήμο που αγαπάμε.

Έναν τόπο όπου αποφασίσαμε να παραμείνουμε, κόντρα στις «παροτρύνσεις» των καιρών και να δημιουργήσουμε μαζί με τις οικογένειές μας ένα καλύτερο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Αυτή η ομάδα μας λοιπόν παραμένει ενωμένη και το αποδεικνύει καθημερινά. Μετά την πρώτη μας νίκη την Κυριακή 26 Μαΐου συνεχίζουμε και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Απομονώνουμε κάθε προσπάθεια ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ και διεμβολισμού του συνδυασμού μας που επιχειρείται από γνωστά παράκεντρα πολιτικών γραφείων και διατρανώνουμε την αγωνία μας για την «τύχη» που αξίζει και που πρέπει να έχει η Ξάνθη μας. Μ’ αυτές τις σκέψεις λοιπόν, συναντηθήκαμε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και συζητήσαμε για το ΑΥΡΙΟ.

Από την στιγμή που οι Ξανθιώτες μας επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουμε στην διοίκηση του Δήμου, αποφασίσαμε όλοι μαζί πως θα πρέπει να αποδείξουμε ότι παραμένουμε δυνατοί, όλοι μαζί, χωρίς διλήμματα, χωρίς πισωγυρίσματα.

Δεν είμαστε πρόσωπα, αλλά ένας μεγάλος συνδυασμός. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εκείνοι που θα επιλεγούν με βάση τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής για να μας εκπροσωπήσουν από τα έδρανα του Δήμου, αλλά και όλοι εκείνοι που συμμετέχουμε σ’ αυτό το ταξίδι, πιστέψαμε στο όραμα και στους στόχους του αρχηγού μας και αυριανού Δημάρχου ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ, δίνοντας μία υπόσχεση: Ότι θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για το καλό του τόπου μας, για την Ξάνθη του αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.